Okul Aile Birliği 2024-2025 Yılı İlk Olağan Genel Kurul Toplantısı Başarıyla Gerceklestirildi

Okul Aile Birliği 2024-2025 Yılı İlk Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 14.00 da başarıyla tamamlanmıştır.Toplantiya katılım sağlayan tüm velilerimize ve üyelerimize teşekkür ederiz.

Toplantıda eğitim öğretim faaliyetlerinin daha verimli yürütülebilmesi,kurum ihtiyaclarinin karşılanması ve ögrencilerimizin sosyal ve akademik gelisimlerine katkı sağlayacak projeler üzerinde görüşülmüştür.Ayrica yeni degisen okul formamizla ilgili velilerimiz bilgilendirilmiştir.Toplantida geçen yılın değerlendirmesi yapılarak önümüzdeki yıl için planlanan etkinlikler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Toplantiya katılan tüm velilerimize teşekkür eder,birlikte yürüttüğümuz bu sürecin öğrencilerimize katkı sağlayacağına inandığımızı belirtmek isteriz.