Sıfır Atık Atölyesi e-Twinning projesi başlıyor!

Yunus Emre İlkokulu 3-B sınıfı olarak , Sıfır Atık Atölyesi e-Twinning  projesinde kurucu olarak çalışmalara başladık.

Projemizde 2 Yunanistan 1 Romanya olmak üzere 3 yabancı,8 de Türk ortak bulunmaktadır.Kurucu ortağımız Romanya'dır. Ortağımız Lacramioara Zeicanu, "Ştefan D. Luchian" Okulu ile proje yazma ve onay aşamalarını tamamlamış bulunmaktayız.

Proje ile iklim değişikliği ve etkilerine dikkat çekmeyi,tüketim toplumundan üretim toplumuna dönüşmeyi,okulu geri dönüşüm ve inovasyon merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz.Öğrencilerimize özgürce çalışacabilecekleri ,yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri,tamamen atık materyallerden oluşan bir atölye kurarak çalışmalarımıza başlamayı planlıyoruz.

13 Kasım tarihinde başlayan projemiz, Haziran ayında  düzenlenecek sergi ile son bulacaktır.