T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KASTAMONU / ÇATALZEYTİN - Yunus Emre İlkokulu

Yunus Emre İlkokulu

Telefon
03665161710
Belgegeçer
yok
WEB
https://yunusemreilkokulum.meb.k12.tr
Adres
Merkez Mahallesi İstikbal Caddesi No62 Çatalzeytin/KASTAMONU
Vizyon
Sürekli gelişmeye ve değişime açık eğitim sistemimizle,1. Sınıftan 4. Sınıfa kadar tüm kademelerde yeni yaklaşımlara ilişkin uygulamalara yer veren çalışmları yürütmek ve değişimi öğrenciler üzerinde başlatıp diğer tüm okullar için örnek bir okul olmayı başarmaktır.
Misyon
Okulumuz öğrencilerimizi merkeze alarak öğretmen ve öğrenci işbirliği içinde yeni çağ bilgi ve becerilerine hakim, teknolojiyi kullanabilen, ekip çalışmalarını önemseyen öğretmen ve öğrenci olgusunu oluşturarak yaratıcı,inovatif sürdürülebilir e twinning,teknofest ve yerel proje çalışmalarını gerçekleştirerek yaratıcı düşünen, iyi ahlaklı, girişken, üretken, özgüvenli bireyler yetiştirmek, Okulumuzun eğitim kurumu olarak saygınlığını artırmak, Tüm çevreyi eğitim alanı olarak kullanmak, Okulumuzda baskısız disiplini sağlayabilmek, Öğretmen, veli, öğrenci iletişimini geliştirmek amacıyla dayanışmayı sağlayıcı etkinliklerde bulunmak, Okulumuzu bütün öğrencilerimizin severek ve isteyerek geldikleri, tüm zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirme olanağı buldukları bir yer haline getirmek amaçlanmıştır.
Başarılar
2004-2005 Öğretim yılında Yıldızlar Hentbol takımımız il 2.si, Küçükler hentbol takımımızda il şampiyonu olmuştur. Küçükler hentbol takımımızda Samsun’da yapılan grup birinciliğinde grup 2. si olarak Malatya’da yapılan yarı final birinciliğine katılmıştır. 2004-2005 Öğretim yılında Yıldız Kros takımımız il 2.si olmuştur. Ferdi olarak il birincisi olan öğrencilerimiz vardır. Gençlik Spor il Müdürlüğünce düzenlenen kros yarışmalarında da ferdi ve takım halinde ikinciliğimiz mevcuttur. Yıldız Erkek Hentbol Takımımız il şampiyonluğunu kazanmış, Kırşehir’de yapılan grup yarışmalarında Grup Şampiyonu olmuştur. Denizli’de yapılan yarı finallere katılmış 2 yenilgi ve 1 galibiyet alarak turu geçme şansını yakalayamamıştır. Kros il birinciliğinde takım halinde il ikinciliği kazanılmış, ferdi olarak il 2. ve 3.lüğü elde edilmiştir. Kız voleybol takımımız 2 yenilgi 1 galibiyet almıştır. Araç’ta yapılan 6.Atatürk Gençlik Koşusu’nda ikincilik kupası alınmıştır. Okulumuz 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında Yıldız Erkek Hentbol takımı il birinciliğini ve bölge birinciliği kazanmıştır. Türkiye yarı final müsabakalarında üçüncü olmuştur. 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında Yıldız erkek Puanlı Atletizm Müsabakalarına katılımı sonucunda okulumuz öğrencileri il birincisi olmuştur. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında My Close Friend Far Away eTwinning projesiyle okulumuz Ulusal Kalite Etiketi ödülü almıştır. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Kastamonu´da düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Okulumuz öğrencileri Mangala oyununda İl 1.´si Küre oyununda İl 3.´sü olmuştur.
Öğretmen :13
Öğrenci :169
Derslik :11
Atölye-İşlik :1
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5527
Öğretim Şekli :Gündüzlü - karma
Saatler
09.00-15.00
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
İlimize karayolu ile ulaşım vardır.
Servis Bilgisi
İlçemizden İl merkezine giden dolmuşlar bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Çatalzeytin Kastamonu iline bağlı bir ilçedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçemiz dolayısıyla okulumuz ilimize 101 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Hentbol,Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
eTwinning,Teknofest
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
eTwinning
Yazdır